Hoofdstuk 4
Aankomende
Evenementen

Evenementen in Nederland

Preventie en innovatie in langdurige zorg

3 november, 2022

Utrecht

De zorgvraag groeit en verandert. Nederlanders worden ouder, we willen langer thuis blijven wonen én we willen zorg die aansluit bij onze wensen. Maar ook het aanbod van zorg verandert. Het tekort aan personeel vraagt om oplossingen. Hoe kunnen preventie en innovatie hier een bijdrage aan leveren? Op deze vraag en nog veel meer krijg jij antwoord tijdens dit evenement!

MedtechMeeting Q4 2022

10 november, 2022

Enschede

Op donderdag 10 november verwelkomen we je graag op de vierde en laatste MedtechMeeting van 2022! Vier innovatieve medtech-ondernemers pitchen hun innovaties en gaan op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Het programma wordt een week van tevoren bekend gemaakt.

 

Dutch Life Sciences Conference

24 november, 2022

Leiden

Wilt u kennismaken met de Nederlandse life sciences & health sector en zakelijke kansen verkennen?  Sluit je aan bij ruim 350 van onze deelnemers aan CORPUS op het Leiden Bio Science Park.De conferentie toont de nieuwste innovaties en jonge bedrijven die nieuwe bedrijfsstrategieën toepassen om deze innovaties bij de patiënt te brengen.

Health, Food, Technology Event

1 december, 2022

Utrecht

Dat gepersonaliseerde voeding en een gezonde levensstijl de druk op de zorg kunnen verlagen en gezonde jaren opleveren is aangetoond; maar hoe kunnen we een daadwerkelijke gedragsverandering in gang zetten. Hoe kunnen we met food & technology gaan versnellen en opschalen? En wat zijn de huidige mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen? Hoor het op 1 december!

ABOARD Webinar 4 2022

2 december, 2022

Online

ABOARD wordt uitgevoerd door een landelijk, publiek-privaat consortium. In dit webinar neemt Ellen Smets u mee in het onderzoek naar patiënt-geregisseerde zorg. Hoe zorgen we dat de zorg zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van de patiënt? Wat is de rol van de partner of familie? Patiënten en familie willen meer en betekenisvolle informatie.

DigitalHealthMeeting 2022

8 december, 2022

Online

Op donderdag 8 december verwelkomt DigitalHealthPartners je graag op de vierde DigitalHealthMeeting van 2022! Drie innovatieve digitale zorgondernemers pitchen hun innovaties en gaan op zoek naar nieuwe samenwerkingen.

Communicatielint Evenementen

Deze maand zijn onze evenementenfilters toegevoegd aan de evenementenpagina! 

Bent u benieuwd naar wat er gebeurt rondom de missies van het Maatschappelijk Thema Gezondheid & Zorg van het Ministerie van VWS en de partijen die daarbij betrokken zijn? Of bent u op zoek naar evenementen onder een specifiek instrument en/of randvoorwaarde (bijvoorbeeld georganiseerd door een PPP)? Deze filters maken het mogelijk! We moedigen u aan om deze nieuwe functie even uit te proberen! Dat is hier mogelijk.

Kent u of organiseert u een evenement dat in ons overzicht moet staan? Neem gerust contact op met communication@health-holland.com!

Internationale Evenementen

Clinical Trials Europe

7 November, 2022

Amsterdam

We zijn verheugd u uit te nodigen voor de 21e jaarlijkse Clinical Trials Europe! Sluit je aan bij de leiders van klinisch onderzoek, geavanceerde strategieën en baanbrekende technologie op Europa's toonaangevende evenement dat is bedoeld om je op de hoogte te brengen van het nieuwe tijdperk van klinische proeven.

MEDICA

14-17 November, 2022

Messe, Düsseldorf

Bekijk de nieuwste medische productpresentaties en maak gebruik van de vele netwerkmogelijkheden. MEDICA is het ontmoetingspunt voor specialisten, investeerders, agenten, distributeurs en professionals uit meer dan 170 landen!

H~H Digital Meet-Up

13 December, 2022

Online

Wilt u meer weten over de Life Sciences & Health (LSH) sectoren in West-Europa? Geïnteresseerd in de beschikbare tools van de Topsector LSH en de Nederlandse overheid om (opnieuw) in contact te komen met belangrijke stakeholders? Meld je dan aan voor dit digitale evenement! Tijdens dit webinar ligt de focus op de LSH-sectoren in Duitsland, Frankrijk, het VK en België.