Hoofdstuk 4
Aankomende
Evenementen

Evenementen in Nederland

De Big Improvement Day

17 januari, 2023

Den Haag

De Big Improvement Day (BID) is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor de meest positieve dag van het jaar. De Big Improvement Day is de positieve tegenhanger van Prinsjesdag, waar wordt stilgestaan bij wat goed gaat en hoe het nog beter kan.

TTO Workshop Regulatory Affairs

16 februari, 2023

Amsterdam

Tijdens deze workshop geven vertegenwoordigers van de EMA, CBG en CCMO inzicht in hoe en wanneer contacten met hen te leggen tijdens pre-autorisatie en autorisatie-instellingen. Ze zullen ook uitleggen hoe de regelgevende instanties jonge bedrijven ondersteunen in hun productontwikkelingsproces. Deze workshop is bedoeld voor business developers werkzaam bij Technology Transfer Offices (TTO's) op universiteiten en medische centra. Het onderwerp komt aan bod voor medische hulpmiddelen, diagnostiek en (bio)farmaceutica.

Arts & Leefstijl Week: Leefstijl Werkt!

13 - 17 maart, 2023

Online, Utrecht en Arnhem

Een week lang kun je je ‘s avonds van 19.30-21.30 uur en vrijdag van 9.30-13.00 uur onderdompelen in de kennis van nationale en internationale sprekers. Zo ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste onderzoeksresultaten, praktijkervaringen en inzichten rond leefstijl en duurzaamheid!

Health Valley Event

30 maart, 2023

Nijmegen

Zoom op het Health Valley Event 2023 dieper in op betaalbare en toegankelijke zorg van vandaag en morgen, ondersteund door technologische innovaties. Kijk naar de noodzaak van preventie, naar de kansen voor de juiste zorg op de juiste plek en naar de mogelijkheden voor waardegedreven zorg. En ga aan de slag met de uitdagingen op de arbeidsmarkt en de betaalbaarheid van de zorg.

Innovation for Health

6 april, 2023

Rotterdam

Kom naar de jubileumeditie van de toonaangevende conferentie voor belangrijke spelers in Health & Life Sciences en kom in contact met 800+ innovators, ondernemers, opinieleiders en andere stakeholders. Laten we samen de toekomst van de gezondheidszorg vormgeven.

Internationale Evenementen

BIO Europe Spring

20-23 maart, 2023

Bazel, Zwitserland

De Bio Europe Spring organiseert meer dan 15.000 partnerbijeenkomsten om leiders uit de academische wereld, start-ups en scale-up biotechbedrijven in contact te brengen met vooruitstrevende investeerders en farmaceutische bedrijven. Samen met workshops en panels van wereldklasse, innovatieve bedrijfspresentaties, actieve tentoonstellingen en een verscheidenheid aan netwerkmogelijkheden, is dit evenement een uitstekend forum om elkaar te ontmoeten en zaken te doen.

Global Investor Forum

5-6 april, 2023

Rotterdam

Het I4H Global Investor Forum is uitgegroeid tot hét platform in Nederland & België waar start-ups en scale-up bedrijven, op het gebied van Biotech, MedTech, AI en Digital, het podium kunnen betreden en zich kunnen presenteren aan investeerders en andere belangrijke spelers in Life Sciences & Health.